Eylem Tok ve oğlu New York’ta görüldü

Türkiye gündemini sarsan yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Acı’nın hayatını kaybetmesine ilişkin yürütülen soruşturma devam ederken ikili Amerika Birleşik Devletleri’nin New York şehrinde görüldü.

Eylem Tok ve oğlu New York’ta görüldü
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.03.2024
A+
A-

ABD saatiyle saat 17:30 civarında 57. Sokak ve 6.Cadde’de görülen Eylem Tok ve oğlunun rahat tavırları dikkat çekti. Fotoğrafları çeken ve Cumhuriyet’e konuşan C.G, “Kanım dondu. Neşe içinde kahkahalarla yürüyorlardı. Eylem Tok ve oğlunu burada bulunan 6. Cadde’de ve 57.Sokak’ta gördüm. Ayrıca konsolosluğa da ihbarda bulundum” dedi.

NE OLMUŞTU?

Kaza, 1 Mart Cuma günü saat 23.30 saatlerinde Mithatpaşa Mahallesi’ndeki Davutpaşa Caddesi’nde meydana geldi. 3 ATV aracıyla ile geziye çıkan Oğuz Murat Acı, Tahsin Arslan, Süleyman Arslan, Hasan Topal ve İbrahim Gümüş, motorlardan birinin arızalanması üzerine emniyet şeridinde durdu. Evli ve 1 çocuk babası Oğuz Murat Acı, bir ATV motorunun ışıklarını yakarak önlem aldı. Diğerleri ise arızalanan motorla ilgilendi. O sırada aynı yönde seyir halinde olan 17 yaşındaki T.C’nin kullandığı lüks cip, emniyet şeridinde bekleyenlere çarparak sulama kanalına düştü. Kazada 29 yaşındaki Oğuz Murat Acı olay yerinde yaşamını yitirirken, Tahsin Arslan, Süleyman Arslan, Hasan Topal, İbrahim Gümüş yaralandı. T.C. annesi Eylem Tok ile saat 02.00 sıralarında İstanbul Havalimanı’na giderek 04.30 sıralarında Mısır’a kaçtı. Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

 

Haber: Mehmet Oktay Buğa

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.