Son dakika… Devlet Bahçeli, yeni dönemin ilk grup toplantısında konuşuyor

Son dakika haberi… MHP lideri Devlet Bahçeli, TBMM’de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Son dakika… Devlet Bahçeli, yeni dönemin ilk grup toplantısında konuşuyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.10.2023
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni yasama yılının ilk grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor.

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

* Değerli vekil arkadaşlarım, saygıdeğer misafirler, basınımızın değerli temsilcileri bu kutlu çatı altında yeni yasama yılına yüreklerimizin toplu vuruşu ile giriyoruz. Hepinizi en kalbi duygularımla, hürmetle selamlıyorum.

* Gazi Meclisimizi kim yok sayıyorsa bir karanlık, bir kuraklık, bir çoraklık içindedir. Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk harcı TBMM’de karılmıştır. Türk Milleti, önce Meclis açıp sonra da yeni bir devlet kurmayı başaran nadir milletlerden bir tanesidir. 

* Milli bir gururu 85 milyon Türk vatandaşı ile ortaklaşa paylaşacağız. 26 gün sonra Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönümünü kutlayacağız. Türkiye bizim yer yüzü cennetimizdir. Egemenliğin yegane sahibi Türk Milleti, ilelebet cehveri aslimizdir. Şu hususu da söylemek isterim ki, bizim delimiz de vardır, velimiz de vardır. O deliler vatana meftundur, millete meftundur, bağımsızlığa meftundur. En delimiz bile satılmış kalemlerden çok daha akıllı, çok daha zeki, çok daha adam oğlu adamdır.

AYRINTILAR GELECEK…

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.