Çanakkale’de Damat Katliamı: Kayınpederini Öldürdü, 4 Kişiyi Yaraladı

Çanakkale’de Damar Katliamı: Kayınpederini Öldürdü, 4 Kişiyi Yaraladı

Çanakkale’de Damat Katliamı: Kayınpederini Öldürdü, 4 Kişiyi Yaraladı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.06.2024
A+
A-

Çanakkale‘de Damat Katliamı: Kayınpederini Öldürdü, 4 Kişiyi Yaraladı

Çanakkale’de ailevi nedenlerle cinnet getiren C.B. (25), kayınpederini öldürdü, eşini ve eşinin ailesinden 3 kişiyi bıçakla yaraladı. İsmetpaşa Mahallesi’nde dün gece 23.50’de meydana gelen olayın, C.B.’nin eşinin ailesinin şikayeti sonrası yaşandığı bildirildi.

Çanakkale’de damat dehşetİ Kayınpederini öldürdü, 4 kişiyi yaraladı

C.B., ailevi nedenlerden dolayı eşi E.B. ve ailesiyle tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşünce C.B., yanında getirdiği bıçakla kayınpederi O.D.’yi sağ koltuk altından, eşi E.B.’yi kasık ve kol bölgesinden, dedesi T.A.’yı sol kolundan, anneannesi D.A.’yı karın bölgesinden ve teyzesi G.Ç.’yi yüz, sırt, kulak ve boyun bölgesinden bıçakladı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, O.D.’yi hastaneye kaldırdı ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çanakkale’de damat dehşetİ Kayınpederini öldürdü, 4 kişiyi yaraladı

C.B. tarafından yaralanan eşi E.B., dedesi T.A., anneannesi D.A. ve teyzesi G.Ç. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. C.B. ve arkadaşı O.S., olay yerinden kaçtıktan sonra Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Cuma Pazarı köprüsü altında suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.